Søk
  • Håkan Funck

Viktig oppdatering! Endringer f.o.m onsdag 15/4

Håper alle har hatt en fin påskeferie selv om den har vært annlerledes. Som jeg informerte om tidligere, så har vi hatt planleggingsarbeid i dag for å evaluere og justere opplegget for hjemmeundervisninga. Det blir noen endringer som gjelder fra i morgen:


1) Oppmøtetiden på morgenen blir endret

2) Vi innfører oppmøte midt på dagen for en oppsummering og mulighet til spørsmål

3) Det er nye linker til Meet (nettmøte) for klassene

4) Fag og tidsbruk


Oppmøtetider:

1.-4. klasse har nettmøte kl. 8.30

5.-7. klasse har nettmøte kl. 9.00

8.-10. klasse har nettmøte kl. 9.30

Grunnen til at vi må ha ulike tidspunkter er at noen av lærerne må delta på flere møter. Ved å ta møtene en halv time tidligere så er lærerne mer tilgjengelig for veiledning og spørsmål, og elevene er litt tidligere i gang med oppgavene.


Oppmøte midt på dagen for oppsummering / spørsmål:

Vi blir å starte med et til oppmøte i løpet av dagen. Detter også i tråd med retningslinjer i kommunen som gjelder fra i dag. Vi gjør det slik at elevene får et par korte spørsmål i Classroom som de skal svare på til et fast tidspunkt. Da er også læreren inne i Meet slik at man kan samle opp ting man lurer på til da.

Dette legges ut til følgende tider:

1.-4. klasse kl. 11.30

5.-7. klasse kl. 12.00

8.-10. klasse kl. 12.30.


Lærerne er fortsatt tilgjengelige i løpet av skoledagen, men ved å sette opp et fast tidspunkt senere under dagen så får man også samlet opp ting som kanskje flere lurer på.


Nye linker til Meet


Google har gjort noen forbedringer i integrasjonen mellom Meet og Classroom. Nå har hver klasse en ny lenke til Meet (nettmøtet) som ligger rett inne på førstesiden i Classroom i banneret hvor kursnavnet står.


Fag og tidsbruk

Vi gjør også noen justeringer på ukeplanen fra og med i morgen. Stort sett er dagene planlagt å være like lange som tidligere, men det er gjort plass til flere fag. F.eks. har vi ikke hatt kunst og håndverk før påske. Som nevnt tidligere så beregner vi tidsbruken for skolearbeidet per dag i de ulike fagene til 2 timer/dag for småtrinnet, 3 timer for mellomtrinnet og 4 timer for ungdomstrinnet. Fysisk aktivitet / pauser etc. kommer i tillegg, så skoledagens lengde er totalt sett lenger.


Ta gjerne kontakt med meg eller kontaktlærer hvis dere har spørsmål!
117 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle