Søk
  • Håkan Funck

Stengt pga. flom - 8.-12. juni!

I går (søndag) kveld besluttet vi å stenge skolen for elevene pga. høyt og stigende vannstand i forbindelse med vårflommen. NVE hevet varselnivået til rødt og vannet var allerede på søndagskveld oppe på veien ved parkeringa og litt innpå skoleområdet på baksiden av skolen. Etter kontakt med kommunens krisestab bestemte vi at skolen blir stengt i dag, mandag.


Vannet er fortsatt i stigende og flomtoppen er beregnet til onsdag-torsdag i denne uken. Hvis det slår inn så vil det kunne ta noe tid før vannet trekker seg tilbake. Etter videre vurdering i dag og ytterligere kontakt med kommunen så har vi vedtatt at skolen blir stengt ut uka.


Det vil bli gjennomført hjemmeskole etter samme modell som når skolen var korona-stengt. Det blir også en del turer i nærområdet. Den enkelte klasse får informasjon fra lærerne. De dager det ikke er turer, så møter barnetrinnet (1.-7. kl) på Google Meet kl. 8.30 og 8./9. kl kl. 9.00


Vi håper og ber om at vannet ikke når skolebygningen og årsaker materielle skader. Situasjonen i år er meget uvanlig og er ytterligere et eksempel på naturens mektige krafter som vi mennesker ikke helt kan rå over. I dag har vi fått oppmerksomhet i både lokal- og riksmedia for situasjonen med flommen. Vi opplever virkelig en annerledes tid nå, med pandemi og flom!

69 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle