Søk
  • Håkan Funck

På slutten av uken...

Dette var tredje fredagen med stengt skole. To helt spesielle uker er tilbakelagt og hele samfunnet er i en spesiell situasjon.


Jeg er takknemlig til alle som har bidratt til at elevene har fått en undervisning i hjemmene, med lærestoff og oppgaver som bidrar til at læringsreisen fortsetter selv om skolen er stengt. Lærerne har laget gode opplegg og møter elevene, og assistentene er også med på å følge opp enkeltelever. Foreldre øg søsken trår til hjemme og gir helt nødvendig støtte. Jeg har selv også hatt møter med noen av klassene, og i dag prøvde vi også å ha fellessang i nettmøte. Det var en ny opplevelse!


Vi har fått inn noen bilder av snøhuler, som 3. og 4. klasse hadde i oppgave å lage når de hadde gym. Vi vil gjerne vise noen av dem her :-)


Vi vet fortsatt ikke om skolen blir stengt lengre enn til påskeferien. Derimot vet vi at det ikke blir gjennomført eksamen for 10. trinn i vår. Elevene vil likevel få vitnemål med standpunktkarakterer.


Det er ikke situasjonen i skolene som er den største utfordringen i samfunnet nå. De strenge tiltakene lammer næringslivet og selv om regjeringen kommer med krisepakker så er det ikke å unngå at det blir store konsekvenser for enkelte. La oss be for at situasjonen ikke blir altfor alvorlig. Og la oss også be for at det blir en vekkelse blant mennesker til å søke Gud. I Bibelen finner vi ikke noen løfter om at vi bare skal ha gode dager på jorden, men vi finner det største løftet om at den som tror på Jesus skal få evig liv, som han selv sier i Joh. 3,15. En slik trygghet er verdifull - uansett hvordan verden rundt omkring ser ut!


70 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle