Søk
  • Håkan Funck

Oppdatering om nettmøter

Fra i dag endret vi møtetidspunktene for digitalt oppmøte for mellomtrinnet og ungdomstrinnet. Lærerne er fortsatt tilgjengelig på chat og telefon i løpet av skoledagen. Derfor er det også lurt å gjøre oppgavene i den normale skoletiden hvis man trenger å få hjelp fra læreren sin.


Udir har sendt informasjon til skolene om bl.a. registrering av fravær. Skoledagene legges ikke opp helt likt i alle deler av landet og noen elever kan ha særlige grunner til at de ikke kan følge med på samme måte som de andre. Skolene har fått beskjed om at det ikke skal registreres fravær, men Udir skriver også at man oppfordrer til å gi beskjed til skolen dersom man er syk eller av annen grunn har utfordringer med å møte opp.


Jeg har fortsatt fått meldinger om at det er en del bakgrunnsttøy i møtene når søsken sitter nært hverandre mens begge har hver sitt møte. Vi anbefaler å bruke hodetelefoner. Et annet alternativ er selvfølgelig å sitte et stykke unna hverandre. For de yngste elevene er det en fordel om en forelder kan være med på møtet. Hvis man bruker hodetelefoner kan man ha en "lydsplitter" slik at begge kan ha hodetelefoner. Som et lite tips :-)

52 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle