Søk
  • Håkan Funck

Onsdag 18.03.20: om digitale læremidler m.v.

I skolearbeidet hjemme brukere elevene både vanlige skolebøker, men også en god del digitale læremidler. Det er mange utgivere som har bestemt seg for å tilby sine nettressurser gratis i denne perioden hvor alle Norges skoler er stengt. Vi benytter også oss av dette og det gir mer variasjon i arbeidet og det bidrar også til at undervisningen og oppgavene er enda mer relevante.


På facebook deles det også mye skolefaglige opplegg og tips. På under en uke har fb-gruppen "Korona-dugnad for digitale lærere" fått over 50.000 medlemmer.


I forbindelse med at vi bruker en del nye nettressurser så ønsker vi også gjøre foreldrene oppmerksom på at vi ikke har mulighet til å sende dette til skolens bok- eller bibliotekkomite for gjennomgang. Som rektor er min vurdering at i denne situasjonen som har snudd opp og ned på hverdagen, så har vi behov for å tenke litt annerledes. Lærerne bruker selvfølgelig sitt skjønn for å vurdere om ressursene er noe som passer for skolen vår. Men hvis dere har noen spørsmål eller kommentarer til dette så er dere velkommen til å ta kontakt med meg.

80 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle