Søk
  • Håkan Funck

Info om skoleåpning

Som dere sikkert har sett, så har regjeringen kommet med plan for hvordan vi skal komme tilbake til en noenlunde normal hverdagssituasjon igjen. Jeg er glad for at det er vurdert forsvarlig å åpne skolene igjen, slik at alle kan komme tilbake på skolen innen få dager.


Vi er delvis forberedt på åpningen, men det er også kommet nye smittevernveiledere og informasjon som gjør at vi nå kan planlegge i detalj for hvordan vi åpner og organiserer undervisnigen på en forsvarlig måte.


På mandag 11. mai får alle våre elever fri. Dette gjelder altså både elevene i 1.-4. klasse som allerede har vært på skolen og elevene som har hatt hjemmeundervisning frem til nå. Lærerne har da en planleggingsdag på skolen for å forberede åpningen.


Under mandagen vil vi også komme med ny informasjon til foreldre og elever om hvordan vi organiserer skolehverdagen.

Jeg vil også minne om de viktigste og enkleste smittevernreglene som ble gjentatt i regjeringens pressekonferanse. Ha god hygiene og hold avstand! Er man syk så skal man heller ikke være på skole / jobb.


Takk igjen til alle dere foreldre som har støttet opp om hjemmeundervisningen! Det har krevd mye ekstra oppfølging fra dere, og det har vært avgjørende for at vi har hatt en grei kontinuitet i skolearbeidet selv om det har vært hjemmeskole. Takk også for alle gode tilbakemeldinger om struktur og innhold i hjemmeskolen. Vi har vært heldige som hadde fått på plass gode forutsetninger for nettmøter med Chromebookene og for hvordan vi kan legge ut informasjon og oppgaver i Classroom.50 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle