Søk
  • Håkan Funck

Første "nye" skoledag

Elevene på småtrinnet har vært tilbake på skolen i dag. Vi vet at det var mange som hadde gledet seg til å møte skolekameratene igjen. Selv om de har møttes i nettmøter, så er det jo noe helt annet å være sammen på skolen.


I forberedelsene til skoleåpningen har det naturlig nok vært mye vekt på smittevernregler og -rutiner. Hånd- og hostehygiene er viktige fokusområder. Elevene har ingen timer med sammenslåtte klasser nå, og i friminuttet er de i to ulike soner. Dette er noe elevene også må venne seg til. Det kan også være vanskelig for dem å huske på reglene selv om vi terper på dem i skolen, så det er bra hvis man snakker om skolereglene hjemme også. I det store hele har det fungert bra, så vi vil gjerne skryte litt av elevene!


De daglige møtene er viktige

Mellom- og ungdomstrinnet fortsetter imidlertid med hjemmeskole, uten at vi enda vet hvor lenge det vil vedvare. Vi vet at det kan være litt utfordrende med motivasjonen når elevene må jobbe hjemmefra i så lang tid. Lærerne er bevisstet på det, og prøver fremover i større grad å variere innholdet i oppleggene. De daglige møtene er viktige, og vi forventer derfor at elevene møter opp og deltar med kameraet påskrudd slik at man får en god dialog.Hvis dere har spørsmål eller tilbakemeldinger så håper vi dere tar kontakt! Jeg nås på mobil (96706192) og mail (rektor@akgalta.no), og kontaktlærerne tar også gjerne imot tilbakemeldinger.


Visste du forresten følgende?: USA er 27 ganger større enn Norge, men kystlinjen til Norge er lengre. Det inngår ikke i skolepensum, men kan jo være litt artig å vite :-)

77 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle