Søk
  • Håkan Funck

Daglig oppsummering og kommunikasjon via Google Chat

Onsdag i forrige uke innførte vi et obligatorisk oppmøte midt på dagen i tillegg til nettmøtet på morgenen. I dette oppmøtet har elevene svart på et par korte spørsmål i Classroom på et gitt tidspunkt, i tillegg til at læreren har vært inne i Meet. Etter en evaluering med lærerne og tilbakemeldinger fra foreldre har vi nå bestemt at vi går bort fra denne oppsummeringen. Dette gjelder fra i morgen, 21. april og vi vil da ikke lenger legge ut oppsummeringsspørsmålet i Classroom.


Lærerne er fortsatt tilgjengelige dagtid og vi opplever også at elevene tar kontakt i løpet av dagen når de har spørsmål. Vi har derfor vurdert det slik at nytteverdien av å ha dette obligatoriske oppmøtet ikke veies opp av de ulemper dette medfører for dere der hjemme.


Bruk Google Chat for spørsmål/kommentarer

Vi minner om å bruke Chat for spørsmål og kommentarer til lærerne i stedet for å sende meldinger på SMS / Messenger etc. Google Chat er en del av G Suite som vi bruker til skolearbeidet. I Chat er eleven pålogget med sin skolekonto og kan skrive både direkte til læreren og i chat-rommet for klassen. Chatten er tilgjengelig på adressen chat.google.com.


Chat kan også lastes ned som app til mobil (se Chat i Google Play eller Chat i App Store). I appen er det også mulighet å sende bilder. Husk bare at man må knytte elevens konto til appen for å kunne sende meldinger. Det gjør man første gangen appen åpnes.


I oppgavene som legges i Classroom kan man også skrive kommentarer og spørsmål, men hvis det er spørsmål som man trenger et raskt svar på så er det bedre å bruke Chat.


77 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle