Søk
  • Håkan Funck

Oppdatering - tirsdag 17.03.20

Etter andre dagen med nettmøter med elevene så ser vi at det går seg til mer og mer i de ulike klassene.


En erfaring vi har fått er at det lett kan bli mye støy hvis søsken sitter hjemme nært hverandre mens de har hvert sitt nettmøte. Det er greit å sitt litt adskilt mens nettmøtet pågår.


Jeg er fortsatt hovedsakelig på kontoret i arbeidstiden, så hvis det er behov for å hente bøker så går det greit. Det kan være lurt å ringe å sjekke at jeg er på plass (967 06 192).

YouTube:

Vi har hatt restriksjoner på elevenes Chromebooks for Youtube. Jeg har lagt inn de spesifikke adressene til hver film som skal kunne sees tidligere. Men i denne situasjonen er det slik at mange har bruk for mange undervisningsvideoer som ligger på nett, og i den forbindelsen har jeg åpnet YouTube for elevenes Chromebooks. Dette er greit å vite for dere foreldre, slik at dere kan ha dialog med barna om hva de ser på.


Morgenandakt

På skolen begynner vi jo dagen med å be Fader vår sammen. I dag la jeg ut en andakt med bønn som et klipp som elevene kan se på. Det er fint å starte med den før skoledagen begynner. Den legges ut i elevenes hjemmerom i Classroom.

77 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle